مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 آذر 1403 ساعت 22:352024-12-04ورزشي

وزنه برداری؛ بدون دوپینگ مثبت در المپیک پاریس 


فدراسیون جهانی وزنه برداری اعلام هیچ کدام از آزمایش های دوپینگ وزنه برداران در المپیک پاریس مثبت نشده است.

- فدراسیون جهانی وزنه برداری اعلام هیچ کدام از آزمایش های دوپینگ وزنه برداران در المپیک پاریس مثبت نشده است.

به گزارش ایسنا، کنگره فدراسیون جهانی وزنه برداری پیش از آغاز مسابقات قهرمانی بزرگسالان جهان در منامه بحرین برگزار شد.

محمد جلود رییس فدراسیون جهانی وزنه برداری در این کنگره بیان کرد: ما در منامه لحظات خوبی را تجربه خواهیم کرد و تمام خانواده وزنه برداری در بحرین احساس می کنند که در خانه خود هستند.

مطمئنم رقابت های هیجان انگیزی را در بحرین شاهد خواهیم بود و ثبت رکوردهای جدید جهان را می بینیم.

او ادامه داد: بازی های المپیک 2024 پاریس یک موفقیت بزرگ برای ما بود و باید اعلام کنم که هیچ دوپینگ مثبتی در المپیک پاریس نداشتیم و این دستاورد بزرگ به ما کمک می کند تا حضور وزنه برداری در المپیک تضمین شود.

به گزارش ایسنا، وزنه برداری در حالی در المپیک پاریس بدون دوپینگ مثبت بود که در دو المپیک پکن و لندن به دلیل تعدد مثبت شدن آزمایش های دوپینگ دچار یک رسوایی بزرگ شد و حتی در آستانه حذف از بازی های المپیک هم قرار گرفت.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزنه برداری؛ بدون دوپینگ مثبت در المپیک پاریس 

وزنه برداری؛ بدون دوپینگ مثبت در المپیک پاریس